Klubet

Klubi Rotarian Gjakova – Dita Botërore e Polios

Shkruar nga Korab Zhuja

Me rastin e 24 tetorit ditës botërore të Polios Klubi Rotarian “Gjakova” në bashkëpunim me Klubin Rotarian “Keystone” organizoj një aktivitet në Institutin parashkollor “Ganimete Terbeshi” duke bërë një prezantim nga Dr. Atifete Mejzini dhe Dr. Gonxhe Baruti se çka është Polio dhe rëndësinë e madhe të vaksinimit. Me këtë rast nga rotarianët u fol dhe për përpjekjet e vazhdueshme që Rotari ndërkombetar bën në çrrenjosjen e kësaj sëmundjeje. Edhe kaq pak ka mbetur dhe përfundimisht Polio do mbetet një sëmundjeje e çrrenjosur përfundimisht !

Rreth Autorit

Korab Zhuja

Leave a Comment