Klubet

Rotary Club Gjilani po rritet vazhdimisht

Shkruar nga Korab Zhuja

Mbrëmja e pinizimit / zyrtarizimit të anëtarëve të ri. Rotary Club Gjilani po rritet vazhdimisht me njerëz të mirë, të cilët janë vlerë e shtuar për klubin tonë. I dëshirojmë mirëseardhje anëtarëve të ri! Falemnderit miqve tanë nga RC Lezha, KKRK, RC Prishtina Newborn, RC Qabrati, RC Ferizaj, RCPI, RC Kamenica, RC Vitia dhe të tjerë për madhështinë që i’a dhanë kësaj mbrëmje.

Rreth Autorit

Korab Zhuja