Aktivitetet Njoftimet

Presidenti Mehta takon Rotarianët në Kosovë

Shkruar nga Korab Zhuja

Presidenti i Rotary International z. Shekhar Mehta ka vizituar Kosovën më 31 janar dhe 1 shkurt 2022, për të shprehur vëmendjen e organizatës dhe rritjen e ndikimit rotarian në vendin tonë. Gjatë kësaj vizite Presidenti Mehta ka takuar rotarianët në #Kosovë dhe ka shprehur mbështetjen e tij për krijimin e #Rotary Distriktit të ri, mes Kosovës dhe Shqipërisë.

Rreth Autorit

Korab Zhuja