Rotariani Podcast

Rotariani Podcast ka për qëllim promovimin e vlerave rotariane, rikthimin e kujtimeve të bukura ndër vite, shprëndarjen e përvojave dhe ideve për projektet në zhvillim të komunitetit.

Në këto episoda kanë qenë të ftuar rotarianë nga klube, qytete dhe fusha të ndryshme të jetës, për të sjell përspektivat e tyre të jetës Rotariane.

Për më shumë shijoni episodat nga playlista në YouTube tek linku më poshtë ose ato mund t’i gjeni në Spotify si dhe Google Podcast.

YouTube Playlist