Aktivitetet Klubet

Ndihmë Ukrainës

Shkruar nga Korab Zhuja

Në takimin e sotëm në Rotary Club Prishtina Ulpiana kishim mysafir z. Ivan Nastenko, zyrtar i lartë nga Ukraina në Kosovë. Me këtë rast, diskutuam mbi situaten aktuale atje dhe mundësit për të ndihmuar shtetin dhe qytetarët e Ukrainës.

Rreth Autorit

Korab Zhuja