Klubet

Rotary Club Peja – Rregullimet Sanitare në Shkolla

Shkruar nga Korab Zhuja

Rotary Club Peja dhe Rotary Club Skowde Billingen, Suedi me sukses kanë përfunduar projektin e instalimit të ujit dhe rregullimin e nyjeve sanitare në 5 shkolla të Komunës së Pejës dhe Decanit!

Gjërë më tani Rotary Club Peja ka instaluar ujin dhe ka rregulluar nyjet sanitare në 13 shkolla!

Rotarianët Pejan janë të përkushtuar të ndihmojnë edhe shkollat tjera!

Puna e mirë vazhdon!

Rreth Autorit

Korab Zhuja

Leave a Comment