Projektet

Platforma Rotariani

Shkruar nga Korab Zhuja

Platforma Rotariani është një portal informativ me profile në rrjetet sociale me synimin e promovimit të vlerave dhe komunitetit të rotarianëve shqiptar. Me këtë platformë synojmë inkurajimin e rotarianëve dhe përkrahjen e tyre përgjatë implementimit të projekteve të ndryshme që secili nga klubet tona po bën, si dhe inkurajimin e profesionistëve dhe humanistëve shqiptar që të na bashkohen në rrugëtimin e përbashkët.

Rreth Autorit

Korab Zhuja

Leave a Comment