Projektet

Dita Ndërkombëtare e Librit

Shkruar nga Korab Zhuja

Sot u përmbyll aktiviteti “Dita Ndërkombëtare e Librit”, me këtë rastë i begatuam bibliotekat e Shkollave të fsh. Kelmend, Boletin, Zhazhë dhe Bistricë. Pos antarëve të Rotary Club Mitrovica këtë projekt e përkrahën edhe Florent Hajrizi, Artistika Design dhe VIPrint.

Rreth Autorit

Korab Zhuja

Leave a Comment