Njoftimet

Arçitektura Popullore e Gjakovës

Shkruar nga Korab Zhuja

Ju njoftojmë që me datë 24 nëntor në Bibliotekën publike komunale të qytetit të Gjakovës do të mbahet promovimi i librit “Arçitektura Popullore e Gjakovës” e autorit të mirënjohur në këtë fushë z. Emin Riza.

E ftojmë të gjithë komunitetin rotarian si dhe njerëzit e interesuar dhe të kësaj fushe që të marrin pjesë në këtë ngjarje të një rëndësie të veçantë lidhur me vlerat që ky qytet ka në arçitekturën e vjetër të tij.

Rreth Autorit

Korab Zhuja

Leave a Comment