Projektet

Trajnimi “Shkathtësit në përpilimin e projekteve”

Shkruar nga Korab Zhuja

Këto ditë është organizuar nga Rotary Club Prizren trajnimi në temën “Shkathtësit në përpilimin e projekt propozimeve”, për disa mësimdhënës të Qendrës Burimore për Mësim dhe Këshillim “Nënë Tereza” nga Prizreni.

Rreth Autorit

Korab Zhuja